Eldugott partszakaszok

Adriai-, Jón-tenger, homok, kavics, szikla...

Minden ember kihasználja a környezete adottságait, főként amelyek lehetőséget adnak a megélhetésre. Az albániai trizmus elsősorban a tengerparta irányul, a nyaralni vágyók, a turista hordák minden szezonban ellepik. Ennek köszönhetően elég kevés eldugott hely marad annak, akiknek ez nem annyira szimpatikus (pl nekünk).

Vannak nehezebben megközelíthető partszakaszok, és egy-két hely, ahová (még) az ipari turizmus nem tette be a lábát. Amely szerencsére kiszámítható szezonban működik. Azon kívül mi is szívesen megyünk az ilyen helyekre, akkor is, ha két-, háromszoros az árak szorzója.

Legkevésbé a Karaburun-félsziget és a Sazan-sziget terhelt, mivel nehézkes odajutni (csak hajóval, illetve a félszigetre gyalog is). Mi tudunk megoldást, ha velünk jössz! Illetve vannak más, nehezebben (gyalog) megközelíthető eldugott partok, ha kalandra vágysz…

A túrának természetesen része lehet bármely általunk szervezett program, az ajánlott tematikákat ITT találod.

Csatlakozz csoportunkhoz a facebookon, és fedezd fel velünk Albániát! Jól ismerjük, szeretjük, és tiszteljük az országot, az itt élőket és a természetet egyaránt!

Érdeklődni, jelentkezni a facebook oldalunkon keresztül tudsz IDE kattintva!