Bojlisoknak nem jó hely ez...

Horgásztúrák, kalandhorgász túrák

Horgásztúrák gyors hegyi folyókon, patakokon, tavakon, víztározókban, lagúnákon és a tengeren. Ha kicsit sportosabban képzeled el a horgászatot, itt az ideje, hogy kipróbáld magad Albániában (is)! Elsősorban olyanoknak ajánljuk, akiknek a természeti környezet hozzáadott értéket jelent, trófea-, és halastavi horgászoknak nem. Mi kalandhorgászatnak hívjuk, hiszen a tevékenység közben megismerkedhetsz az országgal, hegyvidékekkel, az emberekkel is.

Nem mellesleg élnek itt endemikus édesvizi fajok, valamint 360 km tengerpartja is van Albániának, kérdés, te mit szeretnél? Az Explore Albania által szervezett horgásztúrákon nem akasztjuk a horgodra a halat, de lehetőséget biztosítunk, hogy kipróbálhasd magad! Tavi, folyami, tengeri peca, bármi lehet, hívj és megbeszéljük!

Nem a méret a lényeg! Görbüljön!

A horgásztúrák természetesen részei lehetnek bármely általunk szervezett programnak, az ajánlott tematikákat ITT találod.

Csatlakozz csoportunkhoz a facebookon, és fedezd fel velünk Albániát! Jól ismerjük, szeretjük, és tiszteljük az országot, az itt élőket és a természetet egyaránt!

Érdeklődni, jelentkezni a facebook oldalunkon keresztül tudsz IDE kattintva!