Motoros onroad túra, ahogy mi csináljuk...

Max 6 motort vállalunk, nem vezetünk „motoros felvonulást”. Az oda-, és visszaút minimum 800 km, ami autópályákon lehet egy nap is… Vagy kettő. Természetesen útvonal ajánlatokat adunk oda-vissza, de a találkozási pont Albániában van, attól függően, milyen túrát szeretne a csapat. Figyelünk arra is, hogy egy csapatban nagyjából egy kategóriájú motorok menjenek együtt.

Rengeteg kitűnő minőségű aszfalt út van Albániában, ha téged csak az SH20 és az SH8 érdekel, nincs ránk szükséged. Azonban ha olyan (túra)motoros vagy, akit érdekel a meglátogatott ország kultúrája, történelme, gasztronómiája, társadalma, nem mellesleg jobban érdekelnek a nem sablonos utazások, fedezd fel velünk Albániát!

Ha kíváncsi vagy az albánok vendégszeretetére (és ami mögötte van), és úgy általában nyitottabb vagy a világra, velünk megízlelheted a kalandot! És a „kanyarmérgezés” is garantált…!

Tudunk segíteni szállításban, motorbérlésben is (akár helyben). Terepjárós támogatást és szervizt is tudunk biztosítani.

Tarts velünk, ígérjük életre szóló élmény lesz! Túra, vagy csillagtúra, csak tőled függ!

A túrának természetesen része lehet bármely általunk szervezett program, az ajánlott tematikákat ITT találod.

Extra programokkal is fűszerezhetjük a motoros túrát, lazítás a tengerparton, hajókázás, kanyon túra, mind mind a repertoárunk része. Csak rajtad múlik!

Csatlakozz csoportunkhoz a facebookon, és fedezd fel velünk Albániát! Jól ismerjük, szeretjük, és tiszteljük az országot, az itt élőket és a természetet egyaránt!

Érdeklődni, jelentkezni a facebook oldalunkon keresztül tudsz IDE kattintva!